gototopgototop
 

Mreža RC i CSU Srbije

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Rаdni sаstаnci sа kоnsultаntimа SDC-а - 13. i 14. 11. 2013.

El. pošta Štampa PDF
Drugog dana rada u Smederevu, predstavnici svih RC i CSU nastavili su sa planiranim aktivnostima.
Direktori centara su sa Hugom Sagerom, konsultantom SDC-a, razmatrali izveštaje radnih grupa i to za finansije, normativnu regulativu, strategiju razvoja i jačanje kadrovskih potencijala (izvestioci su bili Zorica Nikolić, mr Goran Stojićević, Tatjana Varju Potrebić i mr Borivoje Janošević). Na samom početku sastanka Dobrivoj Martonoši upoznao je prisutne sa aktivnostima Mreže u 2013.godini.
Stručni saradnici su na drugoj strani, sa Raisom Venalainen, takođe konsultantom SDC-a, i Marijanom Todorović radili na detalјima programa podržanog od strane Mreže RC i CSU, kao i na opštim pitanjima stručnog usavršavanja zaposlenih u centrima. Podsetimo, pomenuti prоgrаm ćе biti nаmеnjеn mlаdim nаstаvnicimа i prоfеsоrimа sа mаnjе оd pеt gоdinа rаdnоg iskustvа, pа sе za nаslоv nаmеtnulо imе "Pоčеtаk kаriјеrе bеz bаriјеrе". Оvо је prvi prоgrаm kојi ćе biti аkrеditоvаn оd strаnе Мrеžе RC i CSU.
U popodnevnom delu sastanka radu su se priklјučili Lidia Vujičić i Nevena Vraneš, koje su dale kratak rezime učinjenog u prethodnih 12 godina, koliko traje Projekat SDC u obrazovanju.
Na kraju dvodnevnog sastanka dogovoreno je da se 11. i 12. decembra održi još jedan susret sa konsultantima i to u Knjaževcu. Tom prilikom sumiraće se rezultati i postignuto proteklih godina.

Slike

 
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža Centar za stručno usavršavanje Kikinda Centar za stručno usavršavanje Šabac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo Centar za stručno usavršavanje Kragujevac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak Centar za stručno usavršavanje Kruševac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Niš Centar za stručno usavršavanje Leskovac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Novi Pazar Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac