gototopgototop
 

Mreža RC i CSU Srbije

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Sastanak Mreže RC i CSU Srbije u Petrovcu na Mlavi

El. pošta Štampa PDF
U Petrovcu na Mlavi je u toku višednevni sastanak direktora svih RC i CSU Srbije. Osnovna tema diskusije je postupak javnih nabavki, sa posebnim osvrtom na sistem obezbeđenja seminara.
U daljem toku skupa razgovaraće se o daljem radu Mreže RC i CSU, izmenama i dopunama Statuta Mreže, razmatraće se izveštaj o finansijskom poslovanju i druga pitanja.

Slike

 
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža Centar za stručno usavršavanje Kikinda Centar za stručno usavršavanje Šabac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo Centar za stručno usavršavanje Kragujevac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak Centar za stručno usavršavanje Kruševac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Niš Centar za stručno usavršavanje Leskovac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Novi Pazar Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac