gototopgototop
 

Mreža RC i CSU Srbije

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Skupština "Mreže RC i CSU Srbije" u Smederevu

El. pošta Štampa PDF
Regionalni centar Smederevo je u protekla dva dana bio domaćin svim centrima iz Srbije na drugoj redovnoj sednici Skupštine "Mreže RC i CSU Srbije". Na početku prvog radnog dana prisutnima se obratio domaćin Borivoje Janošević, direktor RC Smederevo pozdravivši sve prisutne učesnike, direktore i stručne saradnike regionalnih centara, odnosno centara za stručno usavršavanje. U prvom delu, sednici je prisustvovala Lidia Vujičić, šef Kancelarije SDC-a u Beogradu, koja je istakla zadovoljstvo uspešnim radom Mreže, od osnivanja, pa do danas.
Nakon pozdravnih reči, Goran Stojićević, predsednik "Mreže RC i CSu Srbije" upoznao je prisutne sa dnevnim redom, na kome su se našli izveštaj o radu u proteklom periodu, finansijski izveštaj, kao i predlog plana rada za 2015.
   Drugi deo sednice, na kome su u radu učestvovali direktori srednjih stručnih škola iz Beograda, Kragujevca i Čačka doneo je razgovor o saradnji "Mreže RC i CSU Srbije" sa zejednicama srednjih stručnih škola kao i o organizaciji konferencije, sredinom juna, u vezi sa stručnim usavršavanjem u proteklih deset godina. Gosti učesnici bili su Milibor Saković, direktor Prve ekonomske škole u Beogradu i predsednik UO "Zajednice ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih i ugostiteljsko-turističkih škola", Vladan Nicović, direktor Ekonomske škole u Čačku i predsednik Skupštine "Zajednice ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih i ugostiteljsko-turističkih škola", Ivan Ružičić, direktor Gimnazije u Čačku i predsednik UO "Društva direktora škola Srbije", Ljubica Bašić, član UO "Zajednice ekonomskih, pravno-birotehničkih, trgovinskih i ugostiteljsko-turističkih škola" i Siniša Kojić, direktor Politehničke škole u Kragujevcu i predsednik "Zajednice mašinskih škola Srbije".
   Drugi dan skupštine bio je posvećen sastanku sa Natašom Nikolić Gajić, predsednikom UO Saveza učitelja Republike Srbije i budućoj, tešnjoj saradnji Saveza i Mreže u svim oblastima stručnog usavršavanja. Završni deo Skupštine direktori centara iskoristili su za dogovor o planovima rada Mreže u narednom periodu.

Slike

 
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža Centar za stručno usavršavanje Kikinda Centar za stručno usavršavanje Šabac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo Centar za stručno usavršavanje Kragujevac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak Centar za stručno usavršavanje Kruševac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Niš Centar za stručno usavršavanje Leskovac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Novi Pazar Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac