gototopgototop
 

Mreža RC i CSU Srbije

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Sastanak "Mreže Rc i CSU Srbije" u Vrnjačkoj Banji

El. pošta Štampa PDF
Na upravo završenom trodnevnom sastanku „Mreže RC i CSU Srbije“ održanom u Vrnjačkoj Banji razgovarano je o aktivnostima koje je sprovodila Mreža i njene članice tokom 2014. Kompletan izveštaj o radu Mreže prisutnima je izložio Goran Stojićević, predsednik UO "Mreže RC i CSU Srbije", govorilo se i o sastanku Uo održanom u Nišu.
Najbitniji segment diskusije odnosio se na planiranje aktivnosti za ovu godinu, a sa tim u vezi je bila i poseta Vladana Stevanovića, nacionalnog ECDL koordinatora, JISA, pošto su Centri za stručna usavršavanja postali Test centri za obuku i polaganje ECDL ispita. Na kraju sastanka započeli su dogovori u vezi sa planom realizacije Konferencije u organizaciji Mreže RC i Csu Srbije.

Slike

 
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža Centar za stručno usavršavanje Kikinda Centar za stručno usavršavanje Šabac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo Centar za stručno usavršavanje Kragujevac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak Centar za stručno usavršavanje Kruševac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Niš Centar za stručno usavršavanje Leskovac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Novi Pazar Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac