gototopgototop
 

Mreža RC i CSU Srbije

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Sastanak u Мinistаrstvu prоsvеtе, nаukе i tеhnоlоškоg rаzvоја Republike Srbije

El. pošta Štampa PDF
Danas je u Мinistаrstvu prоsvеtе, nаukе i tеhnоlоškоg rаzvоја Republike Srbije održan sastanak predstavnika Mreže RC i CSU Srbije sa pomoćnicama ministra prosvete, gospođom Snežanom Marković i Željanom Lukić Radojičić. Mrežu su predstavljali Gorica Stanojević, direktor RC Čačak, mr Borivoje Janošević, direktor RC Smederevo, mr Goran Stojićević, direktor RC Šabac i Slaviša Pejić, direktor RC Leskovac. Tema razgovora bila je predstojeća konferencija u Vrnjačkoj Banji, posvećena ulozi direktora u organizaciji rada škole.
Nakon razgovora u Ministarstvu, predsatvnici Mreže obavili su razgovore i u Zavodu za unapredjivanje obrazovanja i vaspitanja  sa prof. dr Zoranom Avramovićem, direktorom Zavoda i Zavodu za vrednovanje rezultata rada, mr Draganom Banićevićem. Tema razgovora bila je učešće predstavnika obe institucije na konferenciji.

Slike

 
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža Centar za stručno usavršavanje Kikinda Centar za stručno usavršavanje Šabac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo Centar za stručno usavršavanje Kragujevac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak Centar za stručno usavršavanje Kruševac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Niš Centar za stručno usavršavanje Leskovac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Novi Pazar Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac