gototopgototop
 

Mreža RC i CSU Srbije

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Mreža RC i CSU na Sajmu knjiga - Sajmu obrazovanja - ZVONCE 2015

El. pošta Štampa PDF
Od 28. oktobra do 1. novembra na Beogradskom sajmu održava se 8. Sajam obrazovanja – Zvonce. 50 izlagača predstaviće više od 200 obrazovnih institucija koje zastupaju, ponudiće nove uslove školovanja i stipendiranja, stručnog usavršavanja kao i pomoć oko izbora škola, fakulteta i smeštaja u zemlji i inostranstvu.
Оve godine, čast da otvore Sajam imali su Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo i Centar za stručno usavršavanje Kragujevac. Do nedelje kada se Sajam zvanično završava, svoje promocije će imati i ostali centri iz Mreže RC i CSU.
ZVONCE, kao i svake godine, promoviše mudre misli znamenitih ljudi - “Jedinu pravu sigurnost u današnjem svetu čoveku mogu pružiti znanje, iskustvo i sposobnost”, rekao je Henri Ford. Vođeni ovom idejom, organizatori Sajma obrazovanja pripremili su sveobuhvatnu ponudu za sve uzraste, od osnovne škole do Univerziteta za treće doba. Nastavlja se akcija zagovaranja učenja tokom čitavog života, to učenje može biti i neformalno, zbog čega su pripremljeni brojni međunarodno priznati kursevi, programi stipendiranja i stručna usavršavanja.
Uključivanjem u programe dodatnog obrazovanja i obuke polaznici dobijaju priliku da steknu nova znanja i tako povećaju svoje šanse u pronalaženju posla.

Slike

 
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža Centar za stručno usavršavanje Kikinda Centar za stručno usavršavanje Šabac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo Centar za stručno usavršavanje Kragujevac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak Centar za stručno usavršavanje Kruševac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Niš Centar za stručno usavršavanje Leskovac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Novi Pazar Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac