gototopgototop
 

Mreža RC i CSU Srbije

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Sastanak sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije

El. pošta Štampa PDF
U okviru boravka članova Vlade Srbije u Nišu, u subotu, 15.oktobra 2016. održan je sastanak Mladena Šarčevića, ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, sa članovima Upravnog odbora „Mreže RC i CU Srbije“. Tema sastanka, koji je protekao u veoma prijatnoj atmosferi i otvorenom razgovoru, bila je predstavljanje Mreže i dogovor o budućoj saradnji. Sa zadovoljstvom ističemo da je ministar iskazao visok nivo razumevanja i veoma pozitivno mišljenje o potrebi zaposlenih u obrazovanju za stalnim stručnim usavršavanjem i profesionalnim razvojem. Ono što posebno raduje jesu ministrove reči: „Meni je potrebna vaša pomoć, a vama moja", naravno, misleći na ceo proces u vezi sa profesionalnim razvojem zaposlenih u obrazovanju.
U skladu sa navedenim, postignuta je načelna saglasnost da se u narednom periodu održi sastanak sa svim predstavnicima "Mreže RC i CSU Srbije", kada bi se detaljnije razmotrili svi aspekti delovanja i pravci unapređivanja mesta i uloge kako regionalnih centara tako i pitanja stručnog usavršavanja uopšte.

Slike

 
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža Centar za stručno usavršavanje Kikinda Centar za stručno usavršavanje Šabac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo Centar za stručno usavršavanje Kragujevac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak Centar za stručno usavršavanje Kruševac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Niš Centar za stručno usavršavanje Leskovac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Novi Pazar Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac