gototopgototop
 

Mreža RC i CSU Srbije

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Sastanak Mreže RC i CSU Srbije u Šapcu

El. pošta Štampa PDF
U Šapcu je 30.07.2013. godine održan sastanak Mreže RC/CSU Srbije. Pored direktora Regionalnih centara sastanku su prisustvovali predstavnici SDC-a, Lidija Vuičić i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Marijana Todorović.
Tokom sastanka razmatrana je mogućnost da se nastavi sa saradnjom između Mreže RC/CSU Srbije i švajcarske agencije SDC. Lidija Vujičić je izrazila zadovoljstvo dosadašnjim radom Regionalnih centara, zahvalila se na uspešnoj saradnji i ovom prilikom najavila da će po završetku PDP Projekta doći do novog oblika saradnje kroz učešće u novim Projektima.
Na sastanku je dogovorena realizacija obuke za zaposlene u Regionalnim centrima uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i SDC-a, koja je u planu da se održi do kraja 2013. godine.
Na kraju radnog dela, predsednik Mreže RC/CSU Srbije, Dobrivoj Martonoši prezentovao je finansijski izveštaj za šestomesečni period u 2013. godini.
Nakon toga, učesnici skupa su posetili Park nauke koji se nalazi u okviru Centra za stručno usavršavanje u Šapcu. Tom prilikom svoja predavanja o naučnim rekvizitima održali su direktor Centra, mr Goran Stojićević i prof Tatjana Marković -Topalović.

Izvor:http://csu.edu.rs/

 
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža Centar za stručno usavršavanje Kikinda Centar za stručno usavršavanje Šabac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo Centar za stručno usavršavanje Kragujevac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak Centar za stručno usavršavanje Kruševac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Niš Centar za stručno usavršavanje Leskovac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Novi Pazar Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac