gototopgototop
 

Mreža RC i CSU Srbije

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Potpisivanje memoranduma o saradnji Gete instituta i Mreže RC i CSU Srbije

El. pošta Štampa PDF
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak uz saradnju Školske uprave i direktora vaspitnoobrazovnih ustanova Moravičkog okruga, organizuje NOVEMBARSKE DANE PROSVETNIH RADNIKA. Manifestacija traje mesec dana i sadrži veliki broj predavanja, seminara, izlaganja eminentnih stručnjaka, najave aktuelnih projekata RC, odabir najboljih likovnih i literarnih radova na već raspisane konkurse, najbolje fotografije sa foto konkursa, odabir najboljih uglednih časova kao i najavu Međunarodne konferencije koja će biti održana 30. novembra i 1. decembra.
 
Na samom početku svečanosti potpisan je memorandum o saradnji između Gete instituta i Mreže RC i CSU Srbije. U ime Instituta, Memorandum je potpisao g-din Helmut Frielinghaus, zamenik direktora a u ime Mreže, mr Borivoje Janošević, direktor RC Smederevo.
Ovom prilikom potpisan je i Memorandum o saradnji Gete instituta i RC Čačak. U ime RC Čačak, Memorandum je potpisala g-đa Gorica Stanojević, direktor Centra.
 
Svečanoj sednici upriličenoj ovim povodom prisustvovali su pored članova Aktiva direktora vaspitno obrazovnih ustanova Moravičkog okruga i Ljubiša Antonijević, pomoćnik ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS sa saradnicima, gradonačelnik grada Čačka, predsednici opština Ivanjica, Lučani i Gornji Milanovac, direktori regionalnih centara i centara za stručno usavršavanje Srbije, predsednica Udruženja stručnih saradnika predškolskih ustanova Srbije i mnogi drugi gosti.

Slike sa potpisivanja

 
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža Centar za stručno usavršavanje Kikinda Centar za stručno usavršavanje Šabac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo Centar za stručno usavršavanje Kragujevac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak Centar za stručno usavršavanje Kruševac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Niš Centar za stručno usavršavanje Leskovac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Novi Pazar Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac