gototopgototop
 

Mreža RC i CSU Srbije

  • Povećaj veličinu teksta
  • Podrazumevana veličina teksta
  • Smanji veličinu teksta

Bazične obuke održane u svim ostalim Centrima 24. - 26.02.2012.

El. pošta Štampa PDF
Nakon prošlonedeljnog početka drugog kruga projekta "Profesionalne orijentacije na prelazu u srednju školu" i održanih obuka u Kikindi i Nišu, ovog vikenda su svim ostalim Centrima održane bazične obuke. U ovom krugu, pored RC/CSU i CKOO, program se realizovao za deset škola i u Novom Sadu.
Drugi krug Projekta je počeo već spomenutim trodnevnim seminarom - bazičnom obukom za 10 škola sa pripadajućih teritorija. Po tačno i unapred napravljenom planu i programu, učesnici seminara su se bliže upoznali sa ciljem projekta i sa njegovim, nimalo jednostavnim programom, zadacima ali i odgovornostima koje sa sobom nosi.
Inače, kompletan projekat realizuje Ministarstvo prosvete i nauke i Ministarstvo omladine i sporta u saradnji sa Nemačkim udruženjem za međunarodnu saradnju (Deutsche Gesellschaft fuer Internationale Zusammenarbeit GIZ BOSS). U organizaciju i realizaciju projektnih aktivnosti uključeni su svi Regionalni centri za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Republici Srbiji, koji su prepoznati kao strateški partneri GIZ-a u implementaciji projekta.

Pogledajte pojedinačne izveštaja iz Centara širom Srbije:

Smederevo, LeskovacKanjižaKruševac,  Užice, Šabac, Čačak, Kragujevac, Bor, Novi Sad, CSU Kikinda i RC Niš

 
Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Kanjiža Centar za stručno usavršavanje Kikinda Centar za stručno usavršavanje Šabac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Smederevo Centar za stručno usavršavanje Kragujevac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Užice Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Čačak Centar za stručno usavršavanje Kruševac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Niš Centar za stručno usavršavanje Leskovac Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Novi Pazar Regionalni centar za stručno usavršavanje Knjaževac